Kauppa / shop


Satoa goes WILD 2017 festivaalipassi vain KTS pisteeltä torilta - ennakkomyynti päättynyt verkkokaupassa

Satoa goes WILD 2017 festivaalipassi vain KTS pisteeltä torilta - ennakkomyynti päättynyt verkkokaupassa

SATOA goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella, jossa oppaanasi toimivat tapahtuman festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Festivaalireitin muodostavat eri puolelle kaupunkia sijoittuvat keskustan kivijalkaravintolat sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden pihapiireistä löytyvät pop-up ravintolat.

1) Osta: 

SATOA goes WILD -festivaalipassi hintaan 35 € / kpl. Passeja myynnissä rajoitettu määrä. 

Verkkokaupan ennakkomyynti on sulkeutunut tapahtuman käynnistyessä Pe 16.6. klo 12:00.

Tapahtuman aikana passin voi ostaa Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin infopisteestä Kuopion torilta 14.-17.6. klo 10-18 välillä. Perjantaina 16.6. piste on auki klo 19 saakka!

2) Nauti: 

Passi oikeuttaa kymmeneen villiruoka-annokseen (16.-17.6. klo 12-20 välisenä aikana), jotka saa tapahtuman karttaan merkityistä ravintolapisteistä festivaalipassia näyttämällä.  Annokset voi nauttia haluamassaan järjestyksessä milloin vain tapahtuman aukioloaikojen puitteissa. Reitti): Tapahtumapäivien aikana asiakas kiertää pisteitä haluamassaan järjestyksessä maistellen ja passia leimaten; jokaisesta ravintolapisteestä saa mukaansa villin annoksen ja festivaalipassiinsa leiman merkiksi ravintolapisteessä vierailemisesta.   

Museot): Satoa goes WILD -festivaalipassi toimii myös pääsylippuna Kuopion museon ja korttelimuseon näyttelyihin 16.-17.6. välisenä aikana (museoiden aukioloaikojen puitteissa)! Vuoden 2017 SATOA goes WILD ravintolat ovat: Lounaskahvila Houkutus, Konttiravintola Morton, Musta Lammas, Isä Camillo, Kummisetä, King’s Crown, Intro, Thai Samruai, VS ravintolat sekä lounashuone Voltti. Kaikista reitin annoksista on saatavilla myös erityisruokavalioille soveltuvia muunnoksia, esimerkiksi liha- ja kalaruoista on saatavilla kasvisversio, leivoksista gluteeniton vaihtoehto jne.  (laktovegetaarinen, laktoositon ja gluteeniton).

0,00 €