Kauppa / shop


Satoa Goes Wild 2017 festaripassi

Satoa Goes Wild 2017 festaripassi

SATOA goes WILD -festaripassi:

Miten tapahtuma toimii?

1) Osta:  SATOA goes WILD -festivaalipassi ennakkoon verkkokaupasta hintaan 35 € / kpl. Passeja myynnissä rajoitettu määrä. 

2) Nouda: Festaripassi on noudettavissa festariviikonlopun 16.-17.6. aikana Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin infopisteestä. 

3) Nauti: Passi oikeuttaa kymmeneen villiruoka-annokseen (16.-17.6. klo 12-20 välisenä aikana), jotka saa tapahtuman karttaan merkityistä ravintolapisteistä festivaalipassia näyttämällä.  Annokset voi nauttia haluamassaan järjestyksessä milloin vain tapahtuman aukioloaikojen puitteissa.

Reitti): Tapahtumapäivien aikana asiakas kiertää pisteitä haluamassaan järjestyksessä maistellen ja passia leimaten; jokaisesta ravintolapisteestä saa mukaansa villin annoksen ja festivaalipassiinsa leiman merkiksi ravintolapisteessä vierailemisesta.  

Museot): Satoa goes WILD -festivaalipassi toimii myös pääsylippuna Kuopion museon ja korttelimuseon näyttelyihin 16.-17.6. välisenä aikana (museoiden aukioloaikojen puitteissa)!

Vuoden 2017 SATOA goes WILD ravintolat ovat: Lounaskahvila Houkutus, Konttiravintola Morton, Musta Lammas, Isä Camillo, Kummisetä, King’s Crown, Intro, Thai Samruai, VS ravintolat sekä lounashuone Voltti.

Kaikista reitin annoksista on saatavilla myös erityisruokavalioille soveltuvia muunnoksia, esimerkiksi liha- ja kalaruoista on saatavilla kasvisversio, leivoksista gluteeniton vaihtoehto jne.  (laktovegetaarinen, laktoositon ja gluteeniton).

KATSO MENUT TÄSTÄ

Karttoja myynnissä rajoitettu määrä. Osta karttasi nyt!

SATOA goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella, jossa oppaanasi toimivat tapahtuman festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Festivaalireitin muodostavat eri puolelle kaupunkia sijoittuvat keskustan kivijalkaravintolat sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden pihapiireistä löytyvät pop-up ravintolat.

35,00 €