Pohjoissavolainen villiruokafestivaali SATOA Goes WILD tarjoaa Kuopion keskustan alueella 10 paikallisen ravintolan voimin villiruokaherkkuja festarikävijöille. Festariannokset vuonna 2019 ovat:
Ravintola Isä Camillo: Nokkospannukakkua, porkkanaa ja voikukkagremolataa// Nettle Pancakes and Carrots with Dandelion Gremolata M, G, Vegan
Ravintola Musta Lammas: Pihasaunio-Eskimojäätelö // Pineapple Weed Ice Cream on a Stick M, G, Vegan
Ravintola Bierstube: Horsmakeittoa ja nokkosnäkkäriä // Willowherb Soup and Nettle Crispbread L (kysy/on request VE)
VS Ravintolat: Säyne brandadea ja koivupestoa // Ide (fish) Brandade with Birch Pesto L, G (kysy/on request VE)
Ravintola Kummisetä: Possukroketti, isomaksaruohoa ja villiyrttikreemiä // Pork Croquette and Sedum Telephium Herb with Wild Herb Creme L, G (kysy/on request VE)
Kahvila Houkutus: Luomujädeburgereita kolmella eri villiyrttijäätelöllä// Wild Herb Ice Cream Sandwich L (kysy/on request G ja VE)
Ravintola Gastrobar B/P: Haukea, savustettua hauen mätiä, nokkosta ja koivua // Pike from Kallavesi, Nettle and Birch Leaves L, G (kysy/on request VE)
Lapland Hotels Kuopio/Galla Kitchen & Bar: Porotartaria, pikkelöityä kuusenkerkkää ja sieniä // Reindeer Tartare, Pickled Spruce Sprout and Wild Mushrooms L, G (kysy/on request VE)
Ravintola Hygge Bro: Villiyrttismoothie ja forest-pincho // Wild Herb Smoothie with Forest Pincho, M, L, G (kysy/on request VE ja liha)
Kahvila Kaneli: Mokkasuklaa marjoilla ja villiyrteillä // Mocha Chocolate with Berries and Wild Herbs L (kysy/on request G ja VE)
Lipun eli 10 ruoka-annosta, oheisohjelmaa ja etuja sisältävän festivaalipassin hinta 2019: 43 € +mahdolliset palvelu-/toimitusmaksut.
Festaripassi sisältää kartan, jonka avulla festarikävijä voi ravintolahyppelyn tyyppisesti suunnistaa ravintolapisteeltä toiselle joko yhden tai molempien tapahtumapäivien aikana ja herkutella pohjoissavolaisilla villiruokaherkuilla omaan tahtiinsa.
Ennakkoliput: www.lippu.fi (liput palvelu- ja toimituskuluineen alk. 45,50€).
Huom! Ennakkoliput tulee vaihtaa festivaalipassiin Kuopion European Region of Gastronomy -toimistolla (Puijonkatu 14, Kuopio) kesäkuussa 2019. Tarkemmat palvelupisteen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.
Kesäkuussa festivaalipassin voi myös käydä ostamassa Kuopion European Region of Gastronomy -toimistolta (Puijonkatu 14, Kuopio), jos festivaalipasseja on vielä jäljellä.
Tapahtumapäivinä lippuja on myynnissä vain rajattu erä. Varmista siis paikkasi villiruokaherkkujen ääreen Kuopioon ennakkolipulla!