INFO

SATOA GOES WILD on paikallisen ruoan juhla, joka toteutetaan Kuopiossa parhaimman villiruokasesongin aikaan kesäkuun toisena viikonloppuna. SATOA goes WILD sekä SATOA Kuopio Food Festival -tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia ruokafestivaaleja, joissa korostuvat pohjoissavolaiset maut ja osaaminen. 

SATOA goes WILD on villi ruokaseikkailu Kuopion keskustan alueella. Seikkailussa oppaana toimivat erikseen myytävä festivaalipassi ja sen sisältämä kartta. Kartassa esitetyn festivaalireitin muodostavat eri puolelle kaupunkia sijoittuvat keskustan kivijalkaravintolat sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden pihapiireistä löytyvät pop-up ravintolat. Seikkaillessa kaupungin keskustan alueella pisteeltä toiselle tutustut paikalliseen ruokaan, ravintoloihin, taiteilijoihin ja muusikoihin sekä Kuopion kulttuurihistoriaan – unohtamatta Kuopion ainutlaatuista rännikatuverkostoa!

LIPUT, HINNAT JA MAKSUTAVAT

SATOA goes WILD -ruokafestivaaliin osallistut ostamalla kiinteähintaisen festivaalipassin. Festivaalipassia mukana olevissa ravintolapisteissä näyttämällä saat mukaasi villiruoka-annoksen. Festaripassilla saa myös muita rahanarvoisia etuja – 2017 passin haltijat oliva mm. oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn Kuopion museon kohteisiin!

Ravintolapisteissä on myytävänä myös erillisiä annoksia ja juomia, festivaalipassiin sisältyvää annosta ei myydä erikseen.

ERITYISRUOKAVALIOT

Kaikista festivaalipassiin sisältyvistä annoksista on saatavilla muunnokset yleisimmille erityisruokavalioille: laktovegetaarinen, laktoositon ja gluteeniton. Muista tarjolla olevista erityisruokavalioannoksista ilmoitetaan erikseen annosten yhteydessä.

AUKIOLOAJAT

Aukioloajat päivitetään myöhemmin. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 15.-16.6.2018.

HINNAT JA MYYNTIPISTEET

Festivaalipassin hinnat ja myyntipisteet ilmoitetaan keväällä 2018.

Yrityksille on saatavilla etukäteen ostettavia festivaalipasseja: 

jarkko.kaariainen at proagria.fi, p. 043 8267690

TAPAHTUMA-ALUE JA FESTIVAALIREITTI

Festivaalireitin voi kulkea haluamassaan järjestyksessä. Reitille annetaan ohjeellinen suositus, missä järjestyksessä reitti kannattaa kulkea. Menu reitin varrella on suunniteltu niin, että siinä toteutuisi 10 ruokalajin kokonaisuus: alkupaloista jälkiruokiin saakka.

Tapahtuman aluekartta päivitetään keväällä 2018.

IKÄRAJAT

Tapahtuma on ikärajaton. Joillain ravintoloilla on anniskelualue. 

Anniskelualueilla ikärajana on 18 vuotta.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUKEMINEN

SATOA -tapahtumat kunnioittavat ympäristöä ja luontoa. Pyrimme kehittämään vuosittain kasvavaa tapahtumaamme niin, että sen järjestämisestä aiheutuva haitta olisi mahdollisimman pieni ympäristölle ja kaupunkikeskustan asukkaille. Vuonna 2017 lähes kaikki tapahtumassa käytettävät kertakäyttöastiat ovat biohajoavia. 


Tapahtuman järjestäjä: 


ProAgria Pohjois-Savo ry, Y-tunnus 0213380-0

Yhteystiedot: 

Tuottaja-tiedottaja Jarkko Kääriäinen

p. 043 8267 690

jarkko.kaariainen at proagria.fi