Toimi nopeasti - lippuja myynnissä rajoitettu määrä!

SATOA goes WILD -festaripassi oikeuttaa kymmeneen maistiaisannokseen karttaan merkityissä paikoissa perjantaina 15.6. ja lauantaina 16.6. klo 12-20.

SATOA goes WILD -festaripassi sisältää:
* 10 villiruoka-annosta ja ravintolapisteissä järjestettävän ohjelman (poikkeukset mainittu ohjelmassa)

* Tapahtuman aikana toteutettaviin ohjelman ja muita yrityskohtaisia etuja mm: (Edut ja tapahtuman oheisohjelma päivittyy huhti-toukokuussa 2018.)

* Vapaan sisäänpääsyn J.V. Snellmannin museon sekä korttelimuseon näyttelyihin festariviikonlopun aikana museoiden aukioloaikojen puitteissa

* Ensimmäinen kyyti Biketaxilla Wildin pisteiden välillä veloituksetta festaripassia näyttämällä

Annokset noudetaan festaripassia näyttämällä festivaalin ravintolapisteistä (kivijalkaravintola tai pop-up -piste kulttuurihistoriaallisessa kohteessa) 15.-16.6.2018 klo 12-20 aikana. Annokset voi nauttia haluamassaan järjestyksessä milloin vain tapahtuman aukioloaikojen puitteissa.  

Huomaathan, että festivaalimenun maisteluannoksia ei myydä irtokappaleina - Festivaalipassi on pääsylippusi tälle ainutlaatuiselle makumatkalle!

Ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa: www.lippu.fi. Ennakkolipun voit vaihtaa SATOA goes WILD -festivaalipassiksi Kuopion torille avautuvassa lipunvaihtopisteessä (13.6.-17.6.).

Yritysasiakkaalle myös postitus- ja laskutusmahdollisuus, jos karttojen tilausmäärä on vähintään 10 kpl. Kysy lisää ProAgria Pohjois-Savo / Jarkko Kääriäinen p. 043 8267 690